Tällaisen paistoksen näin aamutuimaan pyöräytin tässä pilkkikavereita odotellessa. Tämäkin on gluteeniton. Laitampa vielä tähän ohjeenkin.
Ensin 500 gr rahakaa, 3 munaa, 1,25dl gluteenitonta jauheseosta johon 3tl leivijauhoa. Sekoitetaan ja kaadetaan pellille.
Päälle ruskistetaan 400gr jauhelihaa. Maustetaan mieleiseksi. Minä käytin yhden Fond ”du chef”:in. Sitten kaksi purkkia ananaspaloja valutetaan ja sirotellaan. Söin vähän kuormasta, koska vähempikin ananasmäärä riittää.
Sitten vielä 2dl kermaa ja siihen 2 munaa. Sekoitetaa, kaadetaan edellisten päälle 😉 ja vielä ripotellaan runsaasti juustoraastetta.
Paistetaan. 225°. Noin 20min. Siis kunnes on kauniisti ruskettunut.
Tuo minun ei nyt anna oikeaa kuvaa, mutta syötävää tuntuu tuokin olevan 😀