Yleinen

Lomareissu

04.08.2016, riitta50

Tehtiin tyttären kanssa pieni lomareissu Ähtäriin. Matkaan käytettiin aikaa. Pysähdeltiin usein ja Lempäälän ideaparkissa viihdyttiin vähän pidempäänkin. Shoppailtiin ja käytiin syömässä.

Virroilla nähtiin jo ensimmäiset karhut 🙂

IMG_1463

Sekä karhunkaataja.

IMG_1464

Majoituimme Mesikämmeneeseen ja lähdimme käymään Tuurissa. Mennessä poikkesimme Töysässä haudoilla. Kälyn/tädin muistoksi veimme valkoisen keraamisen ruusun. Sade pääsi yllättämään meidät. No sanotaanhan, että kesä kasteensa kuivaa.

Kyläkaupassa käveltiin niin, että aktiivirannekekin oli ihmeissään 😉 Kahvilla istuessa näimme Vesankin kulkevan pihalla. Oltiin miehestä mitä mieltä tahansa, niin pitää sanoa, että aikamoisen pytingin on taas rakentanut. Vanhan parkkipaikan päällä oli kaupan laajennusosa. Sisällä olikin mukavan väljät tilat. Hyvin sinne mahtuu asiakkaita, – ja olihan niitä.

Aamulla käytiin kylpylässä saunomassa ja altaissa lillumassa. Runsaan aamupalan jälkeen suuntasimme eläinpuistoon. En muistanutkaan, kuinka kiva paikka se on.

FullSizeRender-12

Saukot olivat uteliaita ja selvästi nauttivat huomiosta 😉

Myöhemmin huomasimme, että keskityimme niin eläinten katseluun, että unohdimme kuvata.

Karhujen luona viihdyimme niin kauan, että kerkesimme jonkun kuvankin ottaa.

IMG_1473

Äitikarhu poikasineen poseerasi varmaankin herkkujen toivossa. Valitettavasti niitä ei saa syöttää 🙁

IMG_1474

Pikkukarhu kapusi taitavasti karusellin päälle ja pysyikin siinä hyvin.

IMG_1472

Isäkarhu oli eristetty viereiseen aitaukseen. Ketterästi se kapusi puuhun ja katseli kaihoisasti viereisessä aitauksessa olevaa perhettään.

Kun kierroksen jälkeen päästiin hotelliin, alkoikin sade. Sen taukoamista odotellessa lepuutimme jalkoja ja sitten lounaalle. Sen jälkeen uusin voimin taas kohti kyläkauppaa.

Tänään ajeltiin kotiin. Vähän eri reittiä. Kuunneltiin Jussi Raittisen Valtatie 66. Ei ollut kiire tullessakaan, mutta sade vähän hillitsi pysähtymisiä 😉

Kivaa oli. Kiitos Anu!

Tällaisia reissuja olisi kiva tehdä ja eläkeläisellä olisi aikaa, mutta pitäisi olla kaveri.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *