Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Hakusen keittiöstä

22.02.2014, riitta50

20140106-092455.jpg

Tässä kerran silmiini pisti Pirkasta tällainen resepti. Koska läheisillä on ongelmia gluteenin kanssa, kokeilin tätä. Niinhän siinä sitten kävi, että tästä tuli suorastaan hitti. Kannattaa kokeilla. Maistuu jopa siltään, mutta jos siihen päälle vetää vaikka Oivariini Herkkua, niin on ihan syötävää 😉

Ainekset 1 pellillinen
3 Pirkka Luomu kananmunaa
1 dl kuorittuja seesaminsiemeniä
1/2 ps (à 180 g) Pirkka auringonkukansiemeniä
1/2 dl pellavansiemeniä
1 dl kaurahiutaleita (puhdasta kauraa)
3/4 tl suolaa
2 rkl perunajauhoja
Vaihe 1

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita pehmeäksi taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille mahdollisimman ohueksi levyksi.

Vaihe 2

Paista levyä 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Vaihe 3

Leikkaa levy heti uunista ottamisen jälkeen paloiksi ja jäähdytä ritilän päällä.

Vinkki! Näkkäri on gluteeniton, kun käytät siihen puhtaita kaurahiutaleita (esim. Semper).


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *