Ohjeet
Valmistusaika 30 min
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi.
Lisää kananmuna hyvin vatkaten.
- Mausta taikina tipalla karvasmantelia.
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää ne taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi.
- Laita pellille 12 kpl paperisia leivosvuokia ja jaa taikina niihin.
- Paista torttuja noin 200 asteessa noin 10 minuuttia.
- Sekoita kuorrutuksen aineet ja tee siitä lusikalla valuttaen rengas jokaisen tortun pinnalle. Aseta renkaan keskelle vadelmahilloa.
Käytin gluteenittomia korppujauhoja ja gluteenitonta jauhoseosta.
Päälle itse tehtyä vadelmahilloa.
Karvasmanteliöljyä vähän reippaammin 😉
Kaksinkertainen annos. Siitä tuli 15 kivan kokoista torttua.
Näillä voisi juhlistaa tulevaa Kalevalanpäivää 😀